Ягоди (малину або вишню) перебрати, найкращі з них вимити, з вишень видалити кісточки і відкласти для начинки вареників; залишилися розім'яти, разом з кісточками залити водою і варити 5-6 хвилин. Готовий відвар зняти з вогню і дати йому настоятися протягом 15-20 хвилин. Після цього відвар процідити, ягоди протерти, додати цукор і сироп нагріти до кипения.Отдельно приготувати тісто, як для пельменів , в яку додати масло, і приготувати вареники з вишнями так само, як равіолі за рецептом «Бульйон з равиолями».Вареники опустити в киплячий сироп і варити 5-6 хвилин. Перед закінченням варіння в суп, обережно помішуючи (щоб не пом'яти вареники), влити розведений холодною водою картопляний крахмал.Этот суп можна подавати теплим або холодним зі сметаною або вершками.