Рецепт приготування «гусак або качка смажена з яблуками»
Інгредієнти:
  • 170 гусака або 155 г качки
  • 5 г жиру птиці
  • 5 г масла вершкового
  • 185 г яблук
  • 1 г цукру.
Птицю смажити, як описано в рецепті «Картопля тушкована з куркою в молоці». Яблука (краще антонівські) очистити від шкірки, розрізати на дві або чотири частини і видалити насінну коробочку. Яблука викласти на змащений маслом деко або у сотейник, посипати цукром і запекти в жаровій шафі. При подачі на блюдо або тарілку покласти смажену птицю, гарнірувати печеними яблуками і полити м'ясним соком і олією.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 184 | Теги: птицю, яблука
Всього коментарів: 0
avatar