Рецепт приготування «биточки з телятини, запечені з рисом»
Інгредієнти:
  • 110 г телятини
  • 25 г хліба пшеничного
  • 35 г молока
  • 15 г сухарів
  • 10 р комбижира тваринного
  • 10 г масла вершкового
  • 10 г томат-пюре
  • 150 г каші рисової
  • 125 г соусу
  • 5 г сиру
  • перцю
  • зелені.
На металеве або керамічне блюдо овальної форми покласти розсипчасту рисову кашу, зварену на бульйоні з додаванням томату-пюре, на неї 2-3 готових смажених битка з телятини, залити биточки густим сметанним соусом, посипати тертим сиром, скропити вершковим маслом і запечь.При подачі полити олією і посипати зеленню.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 177 | Теги: посипати, телятини
Всього коментарів: 0
avatar