Рецепт приготування «фрикаделі з свинини в соусі»
Інгредієнти:
  • 100 г свинини
  • 10 г цибулі
  • 25 г бульйону
  • 6 г борошна
  • 10 г сала свинячого топленого
  • 100 г соусу томатного
  • 150 г гарніру
  • перцю
  • зелені
М'якоть не дуже жирної свинини розрізати на шматки по 15-20 г, посолити, посипати перцем, скласти в посуд, додати дрібно рубаний ріпчасту цибулю, трохи зелені, петрушки, переміщати і, уплотнив, поставити в холодне місце на 3-4 години. Потім м'ясо разом з цибулею пропустити через м'ясорубку, додати трохи води (10% до ваги м'яса) і ретельно перемішати. З отриманої маси сформовать кульки по 6-8 шт. на порцію, запанірувати їх в пшеничного борошні, викласти на змащене жиром деко, полити жиром і смажити в жаровій шафі до готовності. Після цього фрикаделі, улаженные на деко, залити томатним соусом з грибами і овочами, попередньо додавши в нього м'ясний бульйон, проварити при слабкому кипінні протягом 8-10 минут.При подачі покласти фрикаделі у баранчик або на тарілку, полити соусом з корінням і посипати зеленню. Гарнір - картопля смажена, варена або картопляне пюре або розсипчаста каша, пшенична, ячна, рисова або гречана.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 215 | Теги: фрикаделі, свинини
Всього коментарів: 0
avatar