Рецепт приготування «свинина рубана, запечена з картоплею»
Інгредієнти:
  • 110 г свинини
  • 10 г води
  • 15 г сала свинячого
  • 25 г сметани
  • 50 р цибулі ріпчастої
  • 150 г картоплі
  • 100 г соусу
  • 5 г сиру
  • 5 г сухарів.
М'якоть свинини, пропущену через м'ясорубку, посолити і перемішати з невеликою кількістю холодної води (10% до ваги м'яса). Отриманий фарш обробити на коржі товщиною 6-7 мм по одній штуці на порцію і підсмажити на плиті разом з сирим нашаткованою ріпчастою цибулею до готовності, так само, як «Котлети або биточки з рубаної свинини натуральні» .На порціонну сковороду доповісти цибулю, який смажився разом з м'ясом, на недо - смажене м'ясо, яке покрити суцільно скибочками вареного або смаженого картоплі, полити крайовим, сметанним або молочним соусом, посипати товченими сухарями змішаними з натертим сиром, полити гарячою сметаною і запекти в жаровій шафі до утворення на поверхні соусу рум'яної корочки.Подать м'ясо в тій же посуді, в якій воно запекалось.Так ж можна запекти рубане смажене свиняче м'ясо, покривши його замість картоплі скибочками смажених кабачків, баклажанів, помідорів, смаженими стручки солодкого овочевого перцю.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 182 | Теги: свинини, картоплі
Всього коментарів: 0
avatar