Рецепт приготування «свинина рубана, запечена з квасолею»
Інгредієнти:
  • 110 г свинини
  • 10 г води
  • 15 г сала свинячого
  • 5 г масла вершкового
  • 50 р цибулі ріпчастої
  • 75 г соусу
  • 150 г пюре з квасолі
  • 5 г сиру
  • 5 г сухарів.
Рубане м'ясо посолити, посипати перцем і підсмажити з цибулею. Покласти смажене м'ясо разом з цибулею на порціонну сковороду, полити червоним або томатним соусом, покрити шаром пюре з бобових, розрівняти поверхню, посипати тертим сиром, змішаним з сухарями, збризнути маслом і запекти в жаровій шафі до утворення на поверхні пюре рум'яної корочки.Подать м'ясо на тій же сковороді, на якій воно запекалось.Так ж можна запекти м'ясо з пюре з картоплі.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 174 | Теги: м'ясо, fantomes electriques
Всього коментарів: 0
avatar