Рецепт приготування «свинина рубана, запечена з квасолею»
Інгредієнти:
110 г свинини
10 г води
15 г сала свинячого
5 г масла вершкового
50 р цибулі ріпчастої
75 г соусу
150 г пюре з квасолі
5 г сиру
5 г сухарів.
Рубане м'ясо посолити, посипати перцем і підсмажити з цибулею. Покласти смажене м'ясо разом з цибулею на порціонну сковороду, полити червоним або томатним соусом, покрити шаром пюре з бобових, розрівняти поверхню, посипати тертим сиром, змішаним з сухарями, збризнути маслом і запекти в жаровій шафі до утворення на поверхні пюре рум'яної корочки.Подать м'ясо на тій же сковороді, на якій воно запекалось.Так ж можна запекти м'ясо з пюре з картоплі.