Рецепт приготування «крупеня грибна»
Інгредієнти: - 6-8 сухих білих грибів
- 2 цибулини
- 3-4 картоплини
- 0
- 5 моркви
- 1 корінь петрушки
- 0
- 5 склянки гречаної крупи
- 1 ст. ложка зелені кропу
- 50 г топленого сала або масла
- 2
- 5 літра води.
Сухі білі гриби відварити у воді, вийняти, нарізати соломкою. У грибнойотвар покласти картоплю, овочі, нарізані соломкою і злегка обсмажені слуком і грибами на салі, варити на слабкому вогні до напівготовності, посолити, поставити в духовку на 10-15 минут.Эту крупеню роблять біленої, тобто додають в неї 1 склянку топленогомолока або 0,5 склянки сметани після її повної готовності або перед тим,як поставити в духовку.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 787
|