Рецепт приготування «крупеня грибна»
Інгредієнти:
  • 6-8 сухих білих грибів
  • 2 цибулини
  • 3-4 картоплини
  • 0
  • 5 моркви
  • 1 корінь петрушки
  • 0
  • 5 склянки гречаної крупи
  • 1 ст. ложка зелені кропу
  • 50 г топленого сала або масла
  • 2
  • 5 літра води.
Сухі білі гриби відварити у воді, вийняти, нарізати соломкою. У грибнойотвар покласти картоплю, овочі, нарізані соломкою і злегка обсмажені слуком і грибами на салі, варити на слабкому вогні до напівготовності, посолити, поставити в духовку на 10-15 минут.Эту крупеню роблять біленої, тобто додають в неї 1 склянку топленогомолока або 0,5 склянки сметани після її повної готовності або перед тим,як поставити в духовку.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 787
Всього коментарів: 0
avatar