Рецепт приготування «рагу з качки»
Інгредієнти:
  • 600 г качки
  • 360 г картоплі
  • 200 р моркви
  • 100 г ріпчастої цибулі
  • 60 г томату-пюре
  • 100 г вершкового масла
  • 50 г сметани
  • зелень
  • перець
  • лавровий лист
  • гвоздика
  • кориця
  • сіль.
Підготовлену качку розрубати на частини, посипати сіллю, підрум'янити на маслі з усіх сторін, покласти в глибокий сотейник або гусятницю, тушкувати 30-40 хвилин. Картоплю нарізати часточками, обсмажити на вершковому маслі або на смальці. Моркву і цибулю спасерувати на олії. Всі разом скласти в сотейник з м'ясом, додати прянощі, підлити води (0,5 склянки), тушкувати в духовці, під кінець ввести сметану, змішану з томатом і тушкувати ще 10-15 хвилин. При подачі посипати зеленню петрушки.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 243 | Теги: тушкувати, посипати
Всього коментарів: 0
avatar