Рецепт приготування «дещо з рибки»
Інгредієнти:
  • 4 тушки морської риби
  • 5 г солі
  • 4 ст. ложки цукру
  • 5 г перцю
  • 1 часник
  • 2 цибулини
  • майонез (Провансаль)
Очистити черевце риби від плівок, зробити надріз на спинці, натерти надріз м'якоттю часнику і посипати цукровим песоком з розрахунку 1 столова ложка на тушку. Додати сіль на кінчику ножа і чорний мелений перець приблизно в тій же пропорції, що і соль.Разложить кільця цибулі і полити майонезом.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 263 | Теги: риби, надріз
Всього коментарів: 0
avatar