Рецепт приготування «паштет з індички»
Інгредієнти:
  • 400 г м'яса індички
  • сіль
  • перець
  • цедра 1 лимона
  • 1 цибулина
  • по 1/2 ч. ложки мелених кориці
  • імбиру і мускатного горіха
  • 4 шматочки білого хліба
  • 200 мл вершків
  • 1 пучок петрушки
  • 2 яйця
  • 1 кабачок
  • 4 оброблені кільки
  • 2 ст. ложки каперсів.
Підготовлене м'ясо індички нарізати кубиками по 3 див. Спеції, прянощі, нарубану цибулину, цедру змішати з м'ясом індички покласти в морозильну камеру холодильника на 10 хв. Зрізати скоринку хліба і нарізати м'якуш кубиками, залити вершками, дати постояти. Петрушку посікти. М'ясо подрібнити міксером до стану пюре, поступово додаючи яйця, розмочений хліб і петрушку. Посолити, поперчити. Дрібно нарізану кабачок, нарубленное філе кільок і каперси додати в масу. Фарш покласти в промаслений форму для мікрохвильової печі, накрити кришкою і запікати при рівні потужності 10 приблизно 15 хв, потім при рівні потужності 7 10 хв. До паштету можна подати томатний соус і макаронні вироби.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 217 | Теги: рівні, індички
Всього коментарів: 0
avatar