Підготовлене м'ясо індички нарізати кубиками по 3 див. Спеції, прянощі, нарубану цибулину, цедру змішати з м'ясом індички покласти в морозильну камеру холодильника на 10 хв. Зрізати скоринку хліба і нарізати м'якуш кубиками, залити вершками, дати постояти. Петрушку посікти. М'ясо подрібнити міксером до стану пюре, поступово додаючи яйця, розмочений хліб і петрушку. Посолити, поперчити. Дрібно нарізану кабачок, нарубленное філе кільок і каперси додати в масу. Фарш покласти в промаслений форму для мікрохвильової печі, накрити кришкою і запікати при рівні потужності 10 приблизно 15 хв, потім при рівні потужності 7 10 хв. До паштету можна подати томатний соус і макаронні вироби.