Рецепт приготування «грибний суп з яловичиною»
Інгредієнти:
  • 1 л води
  • 500 г рубаної яловичини
  • 20 г нарізаних скибочками грибів
  • 1 кольрабі
  • нарізана тонкими скибочками
  • 1 маленький шматочок імбиру
  • 1 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ст.л. жиру
  • сіль
  • перець.
Стовкти імбир, обсмажити його і рубане м'ясо 10 хвилин, підлити води і варити на сильному вогні яловичий бульйон, поки він не википить наполовину, потім процідити і додати гриби і кольрабі. Знову довести суп до кипіння, заправити сіллю і перцем, накрити кришкою і дати йому поваритися 15 хвилин. Перед подачею на стіл додати в нього соєвий соус.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 192
Всього коментарів: 0
avatar