Рецепт приготування «грибний суп з яловичиною»
Інгредієнти: - 1 л води
- 500 г рубаної яловичини
- 20 г нарізаних скибочками грибів
- 1 кольрабі
- нарізана тонкими скибочками
- 1 маленький шматочок імбиру
- 1 ст.л. соєвого соусу
- 1 ст.л. жиру
- сіль
- перець.
Стовкти імбир, обсмажити його і рубане м'ясо 10 хвилин, підлити води і варити на сильному вогні яловичий бульйон, поки він не википить наполовину, потім процідити і додати гриби і кольрабі. Знову довести суп до кипіння, заправити сіллю і перцем, накрити кришкою і дати йому поваритися 15 хвилин. Перед подачею на стіл додати в нього соєвий соус.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 192
|