Рецепт приготування «жаб'ячі ніжки в сметані»
Інгредієнти:
  • Жаб'ячі ніжки
  • 2 головки цибулі ріпчастої
  • 4 столові ложки масла
  • 1 столова ложка
  • 1 стаканан вина
  • 2 склянки сметани
  • зелень петрушки
  • сік лимона
  • сіль
  • чорний мелений перець.
Подрібнений на тертці цибулю спасерувати з маслом, теж зробити з борошном. Налити вино, покласти в отриманий соус жаб'ячі ніжки, посолити, посипати перецем і варити 15 хвилин, потім прибавитьсметану, дрібно нарізану зелень і сік лимона. Подавати гарячими.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 219 | Теги: зелень, ніжки
Всього коментарів: 0
avatar