Рецепт приготування «ікра з баклажанів з яблуками»
Інгредієнти:
  • 1 кг баклажанів
  • 200г яблук
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • 2 цибулини
  • 0
  • 5 ст.л. 9%-го оцту
  • 1 ст.л. цукру
  • сіль
  • перець чорний мелений за смаком
  • зелень кропу
  • листя зеленого салату.
Баклажани спекти в духовці, опустити в холодну воду, зняти шкірку. Очищені баклажани подрібнити, обсмажити в рослинній олії, додати окремо обсмажену в олії нашатковану соломкою цибулину. Другу цибулину дрібно порубати в сирому вигляді і разом з сирими очищеними і натертими на крупній тертці яблуками змішати з баклажанами, приправити оцтом, сіллю, перцем, рослинним маслом.Блюдо застелити листям зеленого салату, на них викласти баклажанну ікру з яблуками, посипати дрібно нарізаною зеленню кропу. Подавати як холодну закуску.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 209 | Теги: яблуками, холодну
Всього коментарів: 0
avatar