Рецепт приготування «ікра з баклажанів з яблуками»
Інгредієнти:
1 кг баклажанів
200г яблук
2 ст.л. рослинного масла
2 цибулини
0
5 ст.л. 9%-го оцту
1 ст.л. цукру
сіль
перець чорний мелений за смаком
зелень кропу
листя зеленого салату.
Баклажани спекти в духовці, опустити в холодну воду, зняти шкірку. Очищені баклажани подрібнити, обсмажити в рослинній олії, додати окремо обсмажену в олії нашатковану соломкою цибулину. Другу цибулину дрібно порубати в сирому вигляді і разом з сирими очищеними і натертими на крупній тертці яблуками змішати з баклажанами, приправити оцтом, сіллю, перцем, рослинним маслом.Блюдо застелити листям зеленого салату, на них викласти баклажанну ікру з яблуками, посипати дрібно нарізаною зеленню кропу. Подавати як холодну закуску.