Рецепт приготування «рубець, тушкований з гарбузом»
Інгредієнти:
  • 140 г рубця
  • 10 г масла топленого
  • 10 г коріння і цибулі
  • 10 г борошна
  • 75 г гарбуза
  • 50 г помідор
  • 20 г рису
  • 50 г сметани
  • лаврового листа
  • кмину
  • перцю горошком
  • зелені
Гарбуз або кабачки з міцної м'якоттю нарізати скибочками завтовшки приблизно 1 см, посолити, запанірувати в борошні і обсмажити з жиром. Рис відварити у воді до напівготовності. Рубці, зварені до м'якості, як описано в рецепті «Рубець в білому соусі з овочами» , нарізати скибочками, скласти в глибокий сотейник або коробин шарами упереміж з рисом, обсмаженої гарбузом і нарізаними кружечками помідорами. Залити рубці сметаною і тушкувати в добре нагрітому жарочном шафі протягом 30 - 40 минут.При подачі посипати кропом або зеленню петрушки.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 185 | Теги: скибочками, рубці
Всього коментарів: 0
avatar