Рецепт приготування «цибуля-порей з маслом»
Інгредієнти:
  • 450 р. цибулі-порею
  • 300 мл бульйону
  • 75 р. масла
  • сіль
  • перець
  • 1 ст. ложка нарізаної зелені петрушки або шалфеям.
Покласти цибулю в велику миску з киплячим курячим бульйоном і варити при рівні потужності 10 12-14 хв, час від часу помішуючи, поки цибуля не стане ніжним, але все ще хрустким. Вийняти, добре просушити і знову покласти в миску, додавши масло, сіль, перець. Тримати при рівні потужності 10 2 хв, поки масло не розтане. Посипати петрушкою або шавлією.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 288 | Теги: потужності, покласти
Всього коментарів: 0
avatar