Рецепт приготування «хвости яловичі фрі»
Інгредієнти:
  • 200 р хвостів
  • 15 р рослинного сала
  • 5 г борошна
  • 15 г хліба пшеничного
  • 10 г яйця
  • 150 г гарніру
  • 75 г соусу
  • лаврового листа
  • перцю
Зварені, як описано в рецепті «Хвости яловичі , варені з овочами» ,хвости вийняти з відвару, посипати сіллю і перцем і охолодити. Потім запанірувати їх у борошні, змочити збитим сирим яйцем і запанірувати в крихтах пшеничного хліба, обсмажити в жирі, прогріти в жаровій шкафу.Подать з смаженою картоплею, картопляним пюре або пюре з квасолі, окремо в соуснику подати соус томатний або червоний з вином.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 256 | Теги: fantomes electriques, хліба
Всього коментарів: 0
avatar