Рецепт приготування «фляки по - варшавськи»
Інгредієнти:
  • 1 кг яловичого рубця
  • 400 р. овочів
  • 500 г яловичих кісток
  • 60 р. жиру
  • 30 р. борошна
  • мускатний горіх
  • червоний перець
  • чорний перець
  • імбир
  • майоран
  • сіль
  • 50 р. тільзитського або швейцарського сиру.
Рубець ретельно очистити ножем, кілька разів промити в теплій воді, вичистити сіллю і щіткою, знову промити. 2 - 3 рази залити холодною водою, закип'ятити, процідити воду, обдати рубець холодною водою. Овочі промити. Кістки помити, залити холодною водою, зварити бульйон, 1/2 л бульйону відлити, що залишився, покласти рубець, варити до м'якості, вклавши до кінця варіння половину овочів. Рубець варити приблизно 4 години. Залишилися овочі нарізати соломкою, покласти на розтоплений жир, влити 1/8 л води і варити під кришкою до м'якості. Розтопити 30 г жиру, підрум'янити на ньому борошно до світло - золотистого відтінку, вимішати, розвести холодним бульйоном, закип'ятити. Готовий рубець зняти з вогню, охолодити в бульйоні. Потім вийняти, нарізати тонкими смужками, покласти в соус, додати овочі (суміш по густоті повинна нагадувати суп), посолити, приправити за смаком перцем, мускатним горіхом. Подати в суповій мисці. Окремо подати тертий сир, червоний перець, мелений імбир
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 258 | Теги: рубець
Всього коментарів: 0
avatar