Рубці (яловичі, свинячі, баранячі шлунки), ретельно зачищені, залити холодною водою і вимочувати протягом 6-9 годин у холодному приміщенні, міняючи воду через кожні 2-3 години. Після цього, заливши холодною водою, варити при слабкому кипінні 2-3 години; посолити, додати нарізані скибочками коріння і цибулю, пов'язані в пучок черешки селери і петрушки, лавровий лист і кмин і продовжувати варіння до тих пір, поки рубці не стануть мягкими.Готовые рубці вийняти з відвару, трохи охолодити, розділити на широкі пласти;кожен шар посипати меленим перцем, рубаним часником і зеленню петрушки, потім згорнути довгастим рулетом і обв'язати нитками.Рубцы, згорнуті рулетами, покласти в бульйон, в якому вони перед тим варилися, і поварити ще хвилин 25-30 .Перед нодачей з рулету зняти нитки, нарізати поперек скибочками по 2-3 на порцію. Подати з відварною картоплею. Окремо в соуснику подати холодний соус хрін з оцтом або холодний соус вінегрет.