1 консервна банка (200-250г) тушкованою нежирної яловичини
10-12 дрібних варених картоплин
1 варена буряк
1 невелика цибулина
2 крутих яйця
4 ст.л. майонезу
сіль
чорний мелений перець
гілочки петрушки або селери
листя салату.
Якщо гості примудрилися-таки дістатися до вашої дачі без усякого попередження, їм не вдасться застати вас зненацька. Цей салат допоможе вам і в дачних умовах красиво прийняти гостей.Тушеное м'ясо нарізати шматочками, картоплю * тонкими скибочками. Покласти в миску, додати кубики відвареного буряка, рубану зелень петрушки або селери. Заправити майонезом і поставити ненадовго в холодильник. Яйця зварити круто, очистити і нарізати часточками. Листя зеленого салату добре промити, обсушити серветкою, викласти на порційні тарілки, сервірувати на них салат. Прикрасити часточками яєць і засипати зеленню.