Рецепт приготування «салат з тушкованого м'яса»
Інгредієнти:
  • 1 консервна банка (200-250г) тушкованою нежирної яловичини
  • 10-12 дрібних варених картоплин
  • 1 варена буряк
  • 1 невелика цибулина
  • 2 крутих яйця
  • 4 ст.л. майонезу
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • гілочки петрушки або селери
  • листя салату.
Якщо гості примудрилися-таки дістатися до вашої дачі без усякого попередження, їм не вдасться застати вас зненацька. Цей салат допоможе вам і в дачних умовах красиво прийняти гостей.Тушеное м'ясо нарізати шматочками, картоплю * тонкими скибочками. Покласти в миску, додати кубики відвареного буряка, рубану зелень петрушки або селери. Заправити майонезом і поставити ненадовго в холодильник. Яйця зварити круто, очистити і нарізати часточками. Листя зеленого салату добре промити, обсушити серветкою, викласти на порційні тарілки, сервірувати на них салат. Прикрасити часточками яєць і засипати зеленню.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 234 | Теги: петрушки, часточками
Всього коментарів: 0
avatar