У категорії матеріалів: 169
Показано матеріалів: 111-120
Показано матеріалів: 111-120
Інгредієнти: Сік тропічних плодів 1 склянка вишневй сік-1 склянка виноградний сік-1 склянка ананас 1 шт. абрикоси 10 шт. полуниця 10 шт. морозиво 500 гр. Соки змішати в рівних частках. Абрикоси розрізати на часточки. Ананас розрізати на невеликі кубики. В піали покласти морозиво, фрукти, залити соком. Полуницю нарізати тонкими... |
Інгредієнти: 1кг зефіру 2 апельсина 2 банана 3-4 ківі 1 неповний склянку мелених горіхів малинове(або ожинаполуниця тощо) варення ванільні вершки 2пачки тертий шоколад або мелену каву або какао-на смак (для посипання). Вершки збити до густаты, фрукти очистити від кажури і нарізати часточками. Зефір розрізати вздовж, покласти в тортницу,... |
Інгредієнти: 90 г вершкового пломбіру 10 г цукатів або родзинок або варення або джему Промити або обшпарити цукати і нарізати на дрібні кубики. Підготовлений родзинки, цукати, варення або джем ввести в заморожену до консистенції густої сметани яєчно-вершкову суміш, після чого ретельно розмішати. ... |
Інгредієнти: 1/2 склянки молока 3 1/2 склянки вершків 2 яйця 250 г згущеного молока 2 столові ложки цукру 1 чайна ложка желатину. Яєчні жовтки розтерти з цукром, розвести молоком і вершками і, безперервно помішуючи, довести до кипіння на слабкому вогні (але не кип'ятити), злегка остудити. Желатин замочити в холодній... |
Інгредієнти: 1/2 склянки молока 3 1/2 склянки вершків 2 яйця 250 г згущеного молока 2 столові ложки цукру 1 чайна ложка желатину 3 пачки ванільного цукру. Яєчні жовтки розтерти з цукром, розвести молоком і вершками і, безперервно помішуючи, довести до кипіння на слабкому вогні (але не кип'ятити), злегка остудити.... |
Інгредієнти: 2 склянки соку ягід (вишні малини або полуниці) 4 склянки цукру 1/2 склянки лимонного соку 1 чайна ложка желатину. Сік ягід змішати з цукром і залишити на добу, потім, перемішавши, додати лимонний сік і желатин,попередньо замочений у невеликій кількості холодної води. Отриману суміш помістити в мороженицю. ... |
Інгредієнти: 2 склянки натертих яблук 2 склянки молока 400 г черствого чорного хліба 8 яєчних жовтків 300 г цукру 2 склянки 30%-них вершків 1/3 склянки лимонного соку. Черствий хліб замочити в гарячому молоці, додати яєчні жовтки, розтерті з цукром. Отриману масу загустіти, помішуючи, на слабкому вогні, процідити й остудити.... |
Інгредієнти: 8 яєчних жовтків 200 г цукрової пудри 200 р тертого шоколаду 3 склянки вершків. Яєчні жовтки розтерти з цукровою пудрою і тертим шоколадом, помішуючи, поступово влити киплячі вершки. Отриману суміш довести до кипіння, остудити, процідити і помістити в мороженицю. ... |
Інгредієнти: 100 г очищених фісташок 100 г солодкого мигдалю 1/4 склянки молока 4 склянки вершків 8 яєчних жовтків 300 г цукру ваніль за смаком. Фісташки і солодкий мигдаль потовкти, розвести в молоці, потім поступово влити киплячі вершки. Яєчні жовтки розтерти з цукром, додати ваніль, змішати з горіхами, розведеними в... |
Інгредієнти: 8 г кави розчинної 10 г окропу 20 г цукрового піску 1 яєчний жовток 80 г 30 %-них вершків Розчинну каву розвести окропом. Цукор розчинити у воді і варити в металевому посуді до тих пір, поки з опущеною в сироп вилки, від кінців її зубів, не будуть витягатися... |