Інгредієнти: 100 гр. печива плитка шоколаду 100 гр. кураги 100 гр. родзинок 100 гр. волоських горіх 1 ст. л. меду 1/2 лимона. (Співвідношення лимона і меду варіюється за смаком). Подрібнити на м'ясорубці окремо печиво і шоколад. Потім, чергуючи, пропустити через м'ясорубку курагу, родзинки і горіхи. В отриману суміш додати... |
Інгредієнти: 400 р. печива 1 яйце 1-2 столові ложки цукру 1-2 столові ложки какао-порошку 2-3 столові ложки молока або розведених вершків 100 р. мармеладу трохи родзинок жменя волоських горіхів 200 р. вершкового масла масла. Печиво розламати на дрібні шматочки (краще все таки розламати, а не через м'ясорубку). Порізати мармелад... |
Інгредієнти: Іриски 100 г масло вершкове 200 г хлібні палички або сухе несолодке печиво типу крекеру 200 г Розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані іриски, додати масло, печиво, подрібнене на м'ясорубці або іншим способом. Печива додати стільки, щоб з густої маси можна було скачати ковбаску, яку загорнути... |
Інгредієнти: 1/2 склянки манної крупи 2 склянки молока 1/2 склянки подрібнених волоських горіхів або цукатів 2 столові ложки цукру 2 столові ложки вершкового масла 2 яйця сіль ванілін за смаку. Для соусу: 10 абрикосів 2 столові ложки цукру 2 - 3 столові ложки води Приготування цієї страви описано в... |
Інгредієнти: 1 ст.сахара 3 яйця 1ст.ложка борошна шкірка цитрусових (краще апельсина) Яйця збити з цукром, додати борошно. На добре змащений і розігріте деко покласти чайною ложкою масу (не більше 5 штук за один раз), так як швидко засихають. Коли потемнішає по краях, дістати з духовки, покласти в серединку... |
Інгредієнти: 50 г абрикос 20 г яйця (білки) 30 г цукру 1 г желатину Абрикоси промити, зварити і протерти на протирочной машині або через сито. В отримане пюре всипати цукор і варити до тих пір, поки пюре не загустеет.Одновременно збити білки і з'єднати їх з киплячим абрикосовим пюре. У... |
Інгредієнти: 60 г вершків 10 р садової суниці 15 г цукру 12 г молока 9 г яйця. Охолоджену яєчно-молочну суміш з'єднати з солодким ягідним пюре, а потім при безперервному помішуванні влити у збиті вершки. Приготовану суміш розкласти у форми і заморозити. ... |
Інгредієнти: 150 г дині 20 г цукру Диню промити і видалити шкірку. М'якоть розрізати вздовж на дві або чотири частини, в залежності від розміру дині, і ретельно очистити від семян.Каждый шматок дині нарізати скибочками завтовшки 1 см і акуратно розкласти їх ва плоскої вазе.Отдельно на розетці подати цукрову пудру.... |
Інгредієнти: Яблука яйце борошно цукор (не для диетчиков). Нарізати яблука кружечками. Кожен вмочити спочатку в борошно, потім у збите яйце і смажити на соняшниковій олії до готовності. Хто хоче, може потім посипати цукром або пудрою. Дуже смачно і майже не шкідливо. ... |
Інгредієнти: 50 г хліба пшеничного 8 г яйця 35 г молока 10 г масла вершкового 10 г цукру 30 г консервованих фруктів; для соусу; 25 г сиропу від фруктів 10 г цукру 10 г кураги Батон пшеничного хліба без кірки, нарізати тонкими скибочками, просочити їх сумішшю з яєць, молока... |