Рецепт приготування «тістечко "ковбаска"»
Інгредієнти:
  • 500 р. печива (будь-якого)
  • 1 склянку молока
  • 1 склянка цукру
  • 100 р. вершкового масла.
Печиво помолоти на м'ясорубці, влити в нього тепле молоко, масло, всипати цукор і добре перемішати. Покласти масу в поліетиленовий розрізаний пакет і скачати у формі ковбаски, діаметром 4 - 5 сантиметрів і засунути в морозилку. Через 4 - 6 годин можна подавати, нарізавши кружечками, товстенькими. Якщо ковбаска залишилося, покласти її знову в морозилку.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 279
Всього коментарів: 0
avatar