Інгредієнти: 150 г солодкого мигдалю 30 г гіркого мигдалю 1/4 склянки вершків 4 склянки молока. Солодкий і гіркий мигдаль дрібно стовкти, ретельно розтерти з вершками і залити киплячим молоком. Отриману суміш остудити протягом 30 хвилин, процідити і помістити в мороженицю. ... |
Інгредієнти: Цедра 6-8 мандаринів 1 склянку лимонного соку 1 лимона 1 склянка цукру 2 склянки води 1 чайна ложка желатину. Зварити цукровий сироп, додати натерту на тертці мандаринову цедру, попередньо видаливши білу шкірку, володіє гірким смаком. Змішати з ретельно розтертої м'якоттю 1 лимона, влити лимонний сік, додати желатин, попередньо... |
Інгредієнти: 8 яєчних жовтків 300 г цукрової пудри 1 склянка міцної кави 3 склянки вершків. Яєчні жовтки розтерти з цукровою пудрою, помішуючи, поступово влити каву і киплячі вершки. Отриману суміш довести до кипіння, остудити, процідити і помістити в мороженицю. ... |
Інгредієнти: 0.5 літра фруктового йогурту (не менше 3.5% жирності) 300 грам будь-яких ягід (можна з заморозки) 1 столова ложка лимонного соку 50 грам цукрової пудри. Зробити з ягід пюре з допомогою міксера, додати лимонний сік і йогурт, добре збити цю масу, поступово всипаючи цукрову пудру. Поставити в морозильну камеру... |
Інгредієнти: 2 склянки ягід червоної смородини 5 склянок цукру 1/3 склянки лимонного соку 1/3 склянки апельсинового соку. Сік ягід змішати з цукром і залишити на 3-4 години, потім, перемішавши, додати сік цитрусових і желатин, попередньо замочений у невеликій кількості холодної води. Отриману суміш помістити в мороженицю. ... |
Інгредієнти: 1 склянку ягід чорної смородини 1 склянку червоної смородини 5 склянок цукру 2/3 склянки лимонного соку 1 чайна ложка желатину Сік ягід змішати з цукром і залишити на 3-4 години, потім, перемішавши, додати лимонний сік і желатин, попередньо замочений у невеликій кількості холодної води. Отриману суміш помістити в... |
Інгредієнти: 1 склянку бруньок чорної смородини 2 склянки цукру 4 склянки води 1/2 склянки лимонного соку 1 чайна ложка желатину. У гарячий цукровий сироп опустити бруньки чорної смородини, додати лимонний сік, остудити і процідити. Желатин попередньо замочити в невеликій кількості холодної води, залити 2-3 столовими ложками гарячого сиропу, отриману... |
Інгредієнти: 2 склянки суниць 5 склянок цукру 2/3 склянки лимонного соку 1 чайна ложка желатину. Ягоди ретельно розтерти, змішати з цукром і залишити на 3-4 години, потім, перемішавши, додати лимонний сік і желатин, попередньо замочений у невеликій кількості холодної води. Отриману суміш помістити в мороженицю. ... |
Інгредієнти: 300 г м'якоті дині 4 склянки цукру 2/3 склянки лимонного соку 2/3 склянки апельсинового соку 1 чайна ложка желатину. Шматочки дині, очищеної від шкірки, ретельно розім'яти, змішати з цукром і залишити на 3-4 години, потім, перемішавши, додати сік цитрусових і желатин, попередньо замочений у невеликій кількості холодної води.... |
Інгредієнти: 100 г морозиво 30 г соусу 30-50 г фруктів десертне морозиво входять усі види морозива: вершкове, шоколадне, фруктове і т. п. Подавати морозиво потрібне різними гарнірами або ароматичними соусами і лікеро-горілчаними виробами. В якості гарнірів застосовують свіжі або консервовані фрукти і ягоди, горіхи, збиті сливки.Ароматические соуси являють собою... |