Рецепт приготування «морозиво фисташково-мигдальне»
Інгредієнти:
  • 100 г очищених фісташок
  • 100 г солодкого мигдалю
  • 1/4 склянки молока
  • 4 склянки вершків
  • 8 яєчних жовтків
  • 300 г цукру
  • ваніль за смаком.
Фісташки і солодкий мигдаль потовкти, розвести в молоці, потім поступово влити киплячі вершки. Яєчні жовтки розтерти з цукром, додати ваніль, змішати з горіхами, розведеними в вершках. Отриману масу довести до кипіння на слабкому вогні, остудити і помістити в мороженицю.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 221 | Теги: Ваніль, яєчні
Всього коментарів: 0
avatar