Рецепт приготування «словацька картопляний суп»
Інгредієнти: - Вода або бульйон
- картопля (4-5 шт.)
- сметана (1 склянка)
- борошно (1 ст.л.)
- паприка (мелений солодкий перець)
- лавровий лист
- сіль
- цибуля ріпчаста (1 головка)
- рослинне масло.
Картоплю, нарізану маленькими кубиками, обсмажити в рослинній олії з цибулею до напівготовності. Залити киплячою водою або бульйоном, варіть недовго, потім додати сметану, розмішати з борошном, лавровий лист, сіль, паприку і можна часник (на любителя). Довести до кипіння, як загусне - подавати на стіл.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 240
|