Рецепт приготування «словацька картопляний суп»
Інгредієнти:
  • Вода або бульйон
  • картопля (4-5 шт.)
  • сметана (1 склянка)
  • борошно (1 ст.л.)
  • паприка (мелений солодкий перець)
  • лавровий лист
  • сіль
  • цибуля ріпчаста (1 головка)
  • рослинне масло.
Картоплю, нарізану маленькими кубиками, обсмажити в рослинній олії з цибулею до напівготовності. Залити киплячою водою або бульйоном, варіть недовго, потім додати сметану, розмішати з борошном, лавровий лист, сіль, паприку і можна часник (на любителя). Довести до кипіння, як загусне - подавати на стіл.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 240
Всього коментарів: 0
avatar