Рецепт приготування «крабові кульки»
Інгредієнти:
  • 200 р крабьего м'яса
  • 100 г білих хлібних крихт
  • сіль і перець
  • 1 яєчний жовток
  • 1 чайна ложка лимонного соку
  • 1 яйце
  • запашні хлібні крихти
  • жир для смаження.
Ретельно подрібнити м'ясо крабів, змішати з хлібними крихтами, сіллю, перцем, яєчним жовтком і лимонним соком. Розділити але 8 порцій і надати кожній форму кулі. Збити яйце і обмокнуть кожен шар двічі в яйце і запашні хлібні крошки.Выпекать порціями по 5-6 хвилин, до золотисто-коричневого цвета.Высушить на папері і подавати в гарячому або холодному вигляді.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 248 | Теги: яйце, запашні
Всього коментарів: 0
avatar