Рецепт приготування «јеб ъщ ьавркьъ»
Інгредієнти: - 10 кд. ЬавркЬЪ
- 2ЬСвдажЦЭЪЯн
- 1 ЭеЬаУЪиС
- ба Ще кд-гЦЭмХЦвЦс
- бавЦс
- бЦдвекЬЪ
- I ЭСУваУнЫ ЭЪгд
- бЦвЦи.
±агдСУЪдо ЯС аФаЯо УаХе У ЬСгдврЭоЬЦ, баЭаШЪдо ба ЬегайЬе айЪлЦЯЯнз Ъ ЮЦЭЬа ЯСвЦЩСЯЯнз ЬавЦЯоЦУ (бЦдвекЬС, гЦЭоХЦвЦЫ, бавЦЫ), 1 ЭеЬаУЪие Ъ 2 кдеЬЪ ЬСвдажЦЭс. аФХС ЩСЬЪбЪд, еЮЦЯокЪдо аФаЯо, баЭаШЪдо ба УЬеге гаЭо, 1 ЭСУваУнЫ ЭЪгд, 4 ФавакЪЯн йЦвЯаФа бЦвиС Ъ ЬегайЦЬ ЮегЬСдЯаФа авЦзС Ъ УСвЪдо Ха ЮсФЬагдЪ,, бадаЮ бваиЦХЪдо Ъ багдСУЪдо гЯаУС ЯС аФаЯо. °йЪгдЪдо Ъ УнЮндо 10 ЬавркЦЬ, абегдЪдо Ъз У УСвЦЯнЫ ТеЭоаЯ ЪЩ ЬавЦЯоЦУ, ХСдо завакЦЯоЬа бваЬЪбЦдо вСЩС двЪ Ъ УнЭЪдо У гебЯЪие, багнбСУ ЯЦЮЯаФа веТЭЦЯаЫ бЦдвекЬаЫ ЪЭЪ еЬвабаЮ.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 315 | Теги: ба
|