У категорії матеріалів: 169
Показано матеріалів: 101-110
Сторінки: « 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 16 17 »

Інгредієнти: 1 великий лимон 05 склянки солодкого хересу 2 столові ложки бренді 3 столові ложки цукрового піску 15 склянки жирних вершків часточки лимона для прикраси. Ретельно подрібнити кірку лимона і видавити сік з лимона, змішати з хересом, бренді і цукром. Розмішувати до тих пір, поки цукор не розчиниться. Влити...
Десерти | Переглядів: 220 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 4 білка 1 ст. цукру журавлина Приготувати білковий склад, як для звичайного безе (відокремити білок чотирьох яєць від жовтка, білок збивати міксером до освіти пінообразної маси, поступово додаючи один стакан цукрового піску (200 гр), продовжувати збивати суміш до густоти крему). Застелити деко листом кальки (можна звичайним папером, змащеним...
Десерти | Переглядів: 157 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 70 г яблук 65 г пшеничного хліба 30 г молока 10 г яйця 20 г цукру 10 г масла вершкового 1 г кориці; для соусу: 10 г кураги 15 г цукру Яблука очистити від шкірки, нарізати дрібними кубиками і пересипати цукром. Пшеничний хліб без кірки розрізати на прямокутні...
Десерти | Переглядів: 387 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 150 г кавуна 20 г цукру Кавун з цукром підготувати так само, як «Диня з цукром». Розрізати кавун на 4-6 частин, залежно від розміру, а потім окремі шматки - на скибочки товщиною 1-2 див.
Десерти | Переглядів: 303 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1/2 склянки натурального йогурту 3 склянки цукрового піску 1 столова ложка мигдалевого масла 3-4 столові ложки меду 1 чайна ложка рожевої води жир для фритюру 2 склянки кукурудзяного крохмалю 1 чайна ложка соди Змішати йогурт з рожевою водою і мигдальним маслом. Поступово додати соду і крохмаль. Отриману масу...
Десерти | Переглядів: 234 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 100 м апельсинів або мандаринів 40 г цукру 10 г вина. Очищені від шкірки і нарізані кружечками апельсини або мандарини (останні можна розділити на шматочки) покласти гіркою у вазочку, посипати цукром і залити вином-рожевим мускатом або портвейном.Сахарный пісок або цукрову пудру можна подати на розетці окремо. ...
Десерти | Переглядів: 245 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 100 г ананаса 30 г цукру 5 г рому або лікеру. Ананас після обробки нарізати кружечками або скибочками завтовшки 2-3 мм (4-5 на порцію) і розкласти їх на вазі віялом або згорнути трубочками. Окремо в соуснику подати міцний цукровий сироп з ромом; ром можна замінити лікером. ...
Десерти | Переглядів: 292 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 100 г ананаса 20 г цукрової пудри; для сиропу: 5 г рома 30 г цукру 15 г води Це блюдо приготувати так само, як «Ананас з сиропом».Ананас можна подати і в цілому вигляді. Для цього попередньо оброблений ананас нарізати кружечками, а потім укласти на вазу, чергуючи кружечки і...
Десерти | Переглядів: 240 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 2 яйця (білки) 20 г цукру 1 г ваніліну або ванілі 1 паличку 1 г кислоти лимонної; для соусу: 150 г молока 1 яйце (жовток) 20 г цукру 5 г цукрової пудри 3 г борошна добре охолоджені і збиті білки покласти цукрову пудру, лимонну кислоту, добре вимішати. Підготовлену...
Десерти | Переглядів: 149 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: Мартіні «Росо» 200 гр. малина 500 гр. гарячий шоколад 400 гр. Малину залити гарячим шоколадом, остудити, заморозити. Подавати з Мартіні.
Десерти | Переглядів: 154 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)