Рецепт приготування «морозиво яблучне»
Інгредієнти:
  • 2 склянки натертих яблук
  • 2 склянки молока
  • 400 г черствого чорного хліба
  • 8 яєчних жовтків
  • 300 г цукру
  • 2 склянки 30%-них вершків
  • 1/3 склянки лимонного соку.
Черствий хліб замочити в гарячому молоці, додати яєчні жовтки, розтерті з цукром. Отриману масу загустіти, помішуючи, на слабкому вогні, процідити й остудити. Заморозити до напівготовності, потім додати натерті яблука, влити лимонний сік і вершки і остаточно заморозити.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 270 | Теги: заморозити, масу
Всього коментарів: 0
avatar