Рецепт приготування «пломбір вершковий»
Інгредієнти:
  • 1/2 склянки молока
  • 3 1/2 склянки вершків
  • 2 яйця
  • 250 г згущеного молока
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 чайна ложка желатину.
Яєчні жовтки розтерти з цукром, розвести молоком і вершками і, безперервно помішуючи, довести до кипіння на слабкому вогні (але не кип'ятити), злегка остудити. Желатин замочити в холодній воді і, коли він набубнявіє, залити невеликою кількістю гарячого молока. Вилити в яєчно-молочну суміш, додати згущене молоко і остудити до кімнатної температури. Потім змішати зі збитими яєчними білками і викласти в мороженицю.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 284 | Теги: молока, 1/2
Всього коментарів: 0
avatar