Пудинг з вершків і бісквіта
Інгредієнти:
  • 3 жовтки
  • 100 г цукру
  • 2 склянки густих вершків
  • 50 г сухого бісквіта
  • 25 г цукатів
  • 2 столові ложки желатину
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 1/4 склянки води.
Жовтки розтерти з цукром до білого, додати воду, ванільний цукор, проварити на пару, не даючи кипіти, коли цукор розпуститься, маса загусне і стане глянцевидной, потрібно добре остудити її. Збити вершки в густу піну і обережно вмішати їх в охолоджену масу. Додати дрібно нарізані цукати і сухий бісквіт, з'єднати з розведеним желатином, скласти в змочену холодною водою форму і поставити на холод. Перед подачею форму обернути гарячим рушником, викласти пудинг на тарілку і полити фруктовим соком.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 186 | Теги: цукру, пудинг
Всього коментарів: 0
avatar