Закип'ятіть молоко і залиште кипіти на повільному вогні. В іншій каструлі розтопіть масло і швидко смажте в нього гвоздику і половину меленого кардамону. Додайте вермішель. Помішуючи, обсмажте її до світло-коричневого кольору. Влийте в каструлю молоко і варіть на середньому вогні 5 хв, часто помішуючи. Додайте цукор і горіхи. Зменшіть вогонь і варіть 15 хв, помішуючи кожні кілька хвилин, щоб вермішель не пригоріла, поки пудинг злегка не загусне. Пам'ятайте, що при охолодженні кхир севьян загусне ще больше.Снимите каструлю з вогню. Влийте вершки, додайте рожеву воду. Перелийте кхир севьян в посуд для сервірування, зверху посипте залишилися меленим кардамоном. Подавайте на стіл гарячим або холодным.Это блюдо було запозичено індійцями у Моголів