Рецепт приготування «рябчик в сметані»
Інгредієнти:
  • 1 рябчика
  • 10 г сала свинячого топленого
  • 75 г соусу
  • 150 г гарніру
Дичину смажити. По готовності жир злити і додати сметанний соус, потім накрити посуд кришкою і припускати 3-5 минут.Подать в тій же посуді, у якій готувалася дичь.При масовому приготуванні готову смажену дичину розрубати на порції, покласти в сотейник і залити сметанним соусом, закрити кришкою і тушкувати 5-7 минут.Дичь покласти в глибоке блюдо або на тарілку і полити сметанним соусом. На гарнір подати смажену картофель.Так само можна приготувати куріпку, тетерева, глухаря.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 233 | Теги: покласти, сметанним
Всього коментарів: 0
avatar