Банановий пудинг
Інгредієнти:
  • Банани - 4 шт.
  • панірувальні сухарі - 1 склянку
  • масло - 5 ст. ложок
  • цукор - 5 ст. ложок
  • яйця - 2 шт.
  • лимонний сік - 1 ст. ложка
  • ананасовий сік - 1 склянку.
Великі стиглі банани очистити, розім'яти і добре перемішати з лимонним соком. Масло, жовтки і 2 столові ложки цукру збити і змішати з бананами. Постійно помішуючи, додати сік ананаса і панірувальні сухарі. Білки з'єднати з цукром, збити і змішати з основною масою. Форму змастити маслом, викласти в неї пудинг і поставити в розігріту духовку на 30-40 хвилин. Запікати при середній температурі. Пудинг можна подавати до столу в гарячому і холодному вигляді. Рецепт, рекомендований до вину Сан Валентин переможницею конкурсу Наталією Толстікової на сайті Світ Вина
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 240 | Теги: сік, пудинг
Всього коментарів: 0
avatar