Інгредієнти: - Банани - 4 шт.
- панірувальні сухарі - 1 склянку
- масло - 5 ст. ложок
- цукор - 5 ст. ложок
- яйця - 2 шт.
- лимонний сік - 1 ст. ложка
- ананасовий сік - 1 склянку.
Великі стиглі банани очистити, розім'яти і добре перемішати з лимонним соком. Масло, жовтки і 2 столові ложки цукру збити і змішати з бананами. Постійно помішуючи, додати сік ананаса і панірувальні сухарі. Білки з'єднати з цукром, збити і змішати з основною масою. Форму змастити маслом, викласти в неї пудинг і поставити в розігріту духовку на 30-40 хвилин. Запікати при середній температурі. Пудинг можна подавати до столу в гарячому і холодному вигляді. Рецепт, рекомендований до вину Сан Валентин переможницею конкурсу Наталією Толстікової на сайті Світ Вина
|