Яблучна казка
Інгредієнти:
  • 500 г яблук (почищених і нарізаних часточками)
  • 150 г цукру
  • 4 ст. ложки вершкового масла
  • 4 ст. ложки борошна
  • 100 г молока
  • 100 г вершків
  • 2 ст.ложки горіхів
  • кориця.
Яблука засипати цукром на 20 хвилин, розтопити в каструлі масло і пасерувати в ньому. Розвести борошно молоком так, щоб утворився густий білий соус (проварити кілька хвилин на повільному вогні за принципом заварного крему, помішуючи ложкою). Додати горіхи, яєчні жовтки і окремо збиті білки і вершки. У змащену форму покласти яблука, залити підготовленою масою і запікати в духовці 20-25 хвилин при 200 o c. Пудинг посипати сумішшю цукру і кориці , подавати з молоком .
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 234 | Теги: яблука, молоком
Всього коментарів: 0
avatar