Інгредієнти: - 500 г яблук (почищених і нарізаних часточками)
- 150 г цукру
- 4 ст. ложки вершкового масла
- 4 ст. ложки борошна
- 100 г молока
- 100 г вершків
- 2 ст.ложки горіхів
- кориця.
Яблука засипати цукром на 20 хвилин, розтопити в каструлі масло і пасерувати в ньому. Розвести борошно молоком так, щоб утворився густий білий соус (проварити кілька хвилин на повільному вогні за принципом заварного крему, помішуючи ложкою). Додати горіхи, яєчні жовтки і окремо збиті білки і вершки. У змащену форму покласти яблука, залити підготовленою масою і запікати в духовці 20-25 хвилин при 200 o c. Пудинг посипати сумішшю цукру і кориці , подавати з молоком .
|