Англійський пудинг з варенням на пару
Інгредієнти:
  • 250 г борошна
  • 1 чайна ложка порошку-розпушувача
  • 0
  • 5 чайної ложки солі
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г цукрового піску
  • 2 яйця
  • 0
  • 15 л молока
  • 250 г фруктового джему.
Змішати борошно з порошком-розпушувачем і сіллю, розім'яти пальцями масло з борошном, поки тісто не почне кришитися. Додати цукор. Розбити 2 яйця, розтерти їх. Продовжуючи збивати, влити молоко. Весь джем викласти в нежирну форму, куди потім влити пудингову масу. Накрити зверху її гуртком промасленого паперу. Зверху закрити форму подвійним шаром фольги. Взяти велику каструлю, на дно покласти перевернуте блюдце, а на нього форму з пудингом. Залити простір навколо неї до половини киплячою водою. Поставити на вогонь, довести знову до кипіння, потім зменшити вогонь до слабкого і перевіряти кожні 20 хвилин, не википіла вода.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 199 | Теги: влити, форму
Всього коментарів: 0
avatar