Інгредієнти: - 500 р гарбуза
- 500 г сиру
- 100 г масла або маргарину
- 4 яйця
- цедра лимона
- кориця або ванілін
- 1/2 склянки цукру
- мелені сухарі.
Очищену гарбуз нарізати шматочками, обсмажити в жирі, покласти в змащену жиром, посилану сухарями форму, чергуючи шари гарбуза з шарами творога.Творог підготувати наступним чином: масло, остигле після обсмажування гарбуза, цукор, яєчні жовтки і спеції збити, додати сир, 2 ст. ложки мелених білих сухарів (або картопляного крохмалю), половину норми збитих яєчних білків. Поверхня маси в формі посипати меленими сухарями. Випікати в духовці 20 хв. Вийняти запіканку з духовки, покрити поверхню залишилися збитими з цукром білками і знову помістити в духовку, щоб білки придбали трохи жовтувате забарвлення. Подати з фруктовим соусом.
|