У категорії матеріалів: 491
Показано матеріалів: 321-330
Показано матеріалів: 321-330
Інгредієнти: Кальмар моркву рослинне масло цибуля ріпчаста соєвий соус сіль червоний пекучий перець кунжутне насіння адзі-но-мото. Філе кальмара очищають від зовнішньої плівки і промивають. Потім тушки на 1 - 2 хвилини (не більше!) опускають в киплячу воду. Знову філе промивається холодною водою і ріжеться крупною соломкою. Одночасно готується... |
Інгредієнти: печериці 100-200 г твердий сир 100 г 2 яйця майонез сіль Печериці вимити, очистити від шкірки, відокремити капелюшки від ніжок. Капелюшки тоненько нарізати. Яйця зварити круто і порізати кубиками. Сир натерти на крупній тертці. Все змішати і заправити майонезом. Посолити за смаком. Гриби повинні бути сирими!!! Салатик з... |
Інгредієнти: 8 помідорів 150 г грибів маринованих або солоних 2 яйця 100 г цибулі ріпчастої 15 г масла рослинного 50 г майонезу перець мелений сіль-за смаком кріп. Стиглі не дуже великі (краще однакові за розміром) помідори помити, з боку плодоніжки зрізати 1/4 - 1/5 частину і з середини... |
Інгредієнти: 1 в'язка сухих білих грибів 5-6 великих цибулин 3-4 солоних огірка (але не маринованых) сіль перець за смаком. Сухі гриби замочити на 2-3 години, не зливаючи воду, відварити до готовності, охолодити і нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити до золотистого кольору. Огірки нарізати соломкою. Все змішати, заправити... |
Інгредієнти: 1 банку печериць 1 г солі 1/4 ст. 5% оцту 3 зубчики часнику 1 г сухого насіння кінзи 2 гвоздики 2 лаврових листа. Печериці з банки (бажано ізраїльського виробництва) викласти в скляний посуд. Сік, в якому вони перебували, злити в каструлю і підігріти на вогні. Додати трохи... |
Інгредієнти: 2 цибулини 1 банка грибів 8 салатних перців (зелених червоних жовтих) 1 пакет рисових паличок 1 ст. л. соєвого соусу сіль чорний перець - за смаком. Рисові палички залити холодною водою на 1/2 години (для пом'якшення). Підсмажити цибулю, додати віджаті від рідини гриби, через 7-10 хвилин, додати... |
Інгредієнти: 1 кг грибів 1 часник 100 г зелені 2 ст. ложки соняшникової олії сіль. Набрати невеликих міцненьких сироїжок, а якщо пощастить, то лучних опеньків званих ГОВОРУШКАМИ (ледачі купують печериці), зварити до готовності в підсоленій воді. Дрібно нарізати зубчик часнику і нарізати зелень (кріп, петрушку, можна і цибулю-різанець).... |
Інгредієнти: 500 г печериць 1/2 чашки будь-якого оцту (краще яблучний) 1/3 чашки рослинного масла штук 40-50 горошин чорного перцю 2-3 часточки часнику сіль цукор-3 ч. л. Гриби помити, покласти на сковорідку, туди налити олію, оцет, посолити, додати цукор, перець. Всі. Рідина буде плескатися десь на дні - так треба.... |
Інгредієнти: На 400 г свіжих грибів: 1 цибулина 1-2 ст. ложки рослинної олії пучок зеленого цибулі сіль перець столовий оцет за смаком. Гриби гасити у власному соку, поки він не випарується. Потім їх дрібно пошинкувати або пропустити через м'ясорубку, змішати з рубаним цибулею, злегка підсмаженою в олії, посолити, заправити... |
Інгредієнти: Банка консервованих грибів пачка плавленого сиру "Віола" майонез часник. Приготування дуже просте, але результат перевершує всі очікування!Змішати до консистенції густої сметани сир і майонез, додати тертий часник і, попередньо зливши воду, додати гриби. Приємного апетиту! ... |