Рецепт приготування «картопляні кошики»
Інгредієнти:
  • Картопля
  • 100 г вареної ковбаси
  • 1 ст. ложка смальцю
  • 1-2 часточки часнику
  • 1 цибулина
  • 1 ч. ложка томатної пасти
  • сіль і спеції за смаком
  • 0
  • 5 ст. ложки вершкового масла
  • 100 г тертого сиру.
На лист насипати трохи крупної солі, покласти вимиті, обсушені неочищені бульби картоплі і спекти в духовці до готовності. З готового остиглого картоплі зробити кошики: акуратно очистити бульби, вийняти частину м'якоті і підрізати низ для устойчивости.Мелкой соломкою нарізати ковбасу, посипати червоним перцем, посолити, якщо потрібно, і злегка протушкувати в смальці. Додати розтертий з сіллю часник, нарізаний тонкими кільцями цибулю, томатну пасту або густої томат із свіжих помідорів і ще протушкувати, щоб маса стала густою. Можна додати вийняту м'якоть картофеля.Наполнить фаршем *кошики*, посипати зверху тертим сиром, поставити в духовку на змащений маслом деко, запекти до розплавлення сиру.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 209
Всього коментарів: 0
avatar