Рецепт приготування «картопляні кошики»
Інгредієнти: - Картопля
- 100 г вареної ковбаси
- 1 ст. ложка смальцю
- 1-2 часточки часнику
- 1 цибулина
- 1 ч. ложка томатної пасти
- сіль і спеції за смаком
- 0
- 5 ст. ложки вершкового масла
- 100 г тертого сиру.
На лист насипати трохи крупної солі, покласти вимиті, обсушені неочищені бульби картоплі і спекти в духовці до готовності. З готового остиглого картоплі зробити кошики: акуратно очистити бульби, вийняти частину м'якоті і підрізати низ для устойчивости.Мелкой соломкою нарізати ковбасу, посипати червоним перцем, посолити, якщо потрібно, і злегка протушкувати в смальці. Додати розтертий з сіллю часник, нарізаний тонкими кільцями цибулю, томатну пасту або густої томат із свіжих помідорів і ще протушкувати, щоб маса стала густою. Можна додати вийняту м'якоть картофеля.Наполнить фаршем *кошики*, посипати зверху тертим сиром, поставити в духовку на змащений маслом деко, запекти до розплавлення сиру.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 209
|