Рецепт приготування «салат «справжній французький олів'є»»
Інгредієнти:
  • 4 картоплини
  • м'ясо 1 курки
  • 200-250 г середніх очищених креветок
  • 3 середніх маринованих або солоних огірка
  • 2 моркви
  • 10 яєць
  • 3 банки зеленого горошку
  • 1 цибулина
  • сіль
  • перець і майонез - за смаком.
Зварити курку, картоплю, креветки (якщо вони не куплені вареними), морква, яйця. Цибулину обшпарити окропом. Все нарізати і змішати. Посолити, поперчити і заправити майонезом.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 243 | Теги: креветки, середніх
Всього коментарів: 0
avatar