У категорії матеріалів: 491
Показано матеріалів: 301-310
Показано матеріалів: 301-310
Інгредієнти: 1 кг лосося (кета нерка чавичі) або осетрових 1 ст. ложка солі 1 ст. ложка цукру 1 ст. ложка горілки 1 ст. ложка порубаного кропу. Обробити тушку на філе, видалити великі реберні кістки, зняти шкуру. Все перемішати, вийде рідка кашка. Підготовлену рибу покласти вгору "м'ясом" на піднос... |
Інгредієнти: 200 р крабьего м'яса 100 г білих хлібних крихт сіль і перець 1 яєчний жовток 1 чайна ложка лимонного соку 1 яйце запашні хлібні крихти жир для смаження. Ретельно подрібнити м'ясо крабів, змішати з хлібними крихтами, сіллю, перцем, яєчним жовтком і лимонним соком. Розділити але 8 порцій і... |
Інгредієнти: 4 тушки морської риби 5 г солі 4 ст. ложки цукру 5 г перцю 1 часник 2 цибулини майонез (Провансаль) Очистити черевце риби від плівок, зробити надріз на спинці, натерти надріз м'якоттю часнику і посипати цукровим песоком з розрахунку 1 столова ложка на тушку. Додати сіль на кінчику... |
Інгредієнти: 200 г морської капусти 01 чайної ложки червоного перцю 1 зубок часнику 1 чайна ложка аминодомо (маленькі білі кристалики продаються на базарах корейцями в дрібній розфасовці) 1 чайна ложка соєвого соусу 100 г курячого філе 05 чайної ложки приправи "хмелі - сунелі" або аналогічна пряність 2 столові ложки... |
Інгредієнти: 1 кг свіжоморожених кальмарів 1/2 склянки рису 3 яйця 100 г крабового (або креветочной) м'яса зелень 1/2 склянки сметани. Розморозити кальмари, обшпарити їх окропом і очистити від шкірки і нутрощів (не розрізаючи). Тушки кальмарів відварити в підсоленій воді протягом 5-7 хвилин. Воду злити і охолодити кальмари. Приготувати фарш:... |
Інгредієнти: Свіжа ікра щуки сазана судака - 300-400 грамів. Сіль рослинне масло - 100-200 мл лимонний сік - 50 мл цибуля ріпчаста - 2 середніх цибулини. Свіжу ікру риби очищаєте від пліви, добре соліть і ставите в холодильник на 5-6 годин. У середню за розміром каструлю наливаєте масло, викладіть... |
Інгредієнти: Баклажани - 1 кг морква - 05 кг цибуля - 3-4 великих головки перець солодкий - 04 кг помідори - 08 кг масло рослинне - 05-1 склянки. Підготовка овочів: баклажани почистити, порізати кубиками 0,8-1 см, перець почистити (вийняти середину) і дрібно порізати соломкою (довжиною 1,5-2 см), моркву натерти... |
Інгредієнти: Маойнез "Провансаль" риба (минтай тріска пікша) сіль 1 яйце рослинне масло панірувальні сухарі. Чистимо рибу, ріжемо на шматочки. У страву розбиваємо яйце його і збиваємо виделкою. Додаємо яйце майонез (за співвідношенням 1:1). Шматочки риби солимо, обвалюємо спочатку в майонезі з яйцем, а потім у панірувальних сухарях і на... |
Інгредієнти: 200г борошна 200г маргарину 200г сметани 1 банка шпротів 100г сиру 3 яйця томат сіль за смаком. Якщо сьогодні до вас прийшли в гості любителі закусити, і закусити смачненько, то вже расстарайтесь, зробіть їм приємне. ... |
Інгредієнти: 3-4 яйця 2-4 столових ложки майонезу 5-6 скибочок риби холодного копчення, наприклад горбуші. Яйця відварити до "крутого" стану. Під струменем холодної води остудити. Очищаємо, розрізати вздовж на дві кожне частини. Акуратно вийняти з усіх половинок жовток, в окремій мисочці розім'яти, додати майонез і дрібні шматочки м'якоті риби.... |