Рецепт приготування «мариновані печериці з банки»
Інгредієнти:
  • 1 банку печериць
  • 1 г солі
  • 1/4 ст. 5% оцту
  • 3 зубчики часнику
  • 1 г сухого насіння кінзи
  • 2 гвоздики
  • 2 лаврових листа.
Печериці з банки (бажано ізраїльського виробництва) викласти в скляний посуд. Сік, в якому вони перебували, злити в каструлю і підігріти на вогні. Додати трохи солі, оцет, часник, порізаний на часточки, сухі насіння кінзи, кілька гвоздичок, пару лаврових листочків, залити цим маринадом гриби. Коли охолоне, поставити в холодильник - грибочки завжди гарні холодними.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 230 | Теги: солі, кінзи
Всього коментарів: 0
avatar