Інгредієнти: 2 пачки печива типу "Ювілейне" (200-хсот грамові) пачка вершкового масла 40 шт.грецких горіхів півсклянки варення (полуниця або агрус або на крайняк малина) коньяк за смаком какао-порошок цукор-пісок. Горіхи та печиво змолоти на м'ясорубці, додати трохи розм'якшене масло, варення, коньяк, можна додати лимонний сік, добре перемішати, скачати в... |
Інгредієнти: 3 банана 80 р. м'якого маргарину 2 яйця 1 ст. цукру 15 ст. борошна 05 ч.л. солі 100 гр. молока. Банани очистити від шкірки, розім'яти виделкою. Потім додати маргарин, яйця, цукор, борошно, сіль, молоко - все ретельно вымесить.Раскатать на стіл, посипаний борошном, пласт товщиною 0,5-1см, вирізати з нього... |
Інгредієнти: На 12 порцій: 1кг. борошна 1 ст. л. солі 50гр. дріжджів 4 ст. л. рослинного масла 200гр. плодової м'якоти гарбуза 50гр. мигдальної соломки 1.Просеять борошно у велику миску. Змішати з сіллю. Злегка розігріти 600мл. води і розчинити в ній дріжджі. Додати до борошна воду з дріжджами, рослинне масло... |
Інгредієнти: 500 г сиру 350 г пшеничного борошна 40 г вершкового масла 130 г цукру 2 яйця. Сир протерти через сито, з'єднати з попередньо просіяного борошном, розтопленим маслом, цукром, яйцями. Замісити тісто і дати йому підійти. ... |
Інгредієнти: 300г борошна 2 жовтки сирих яєць 50г цукру 30-40г пресованих дріжджів 60г маргарину для розкочування тіста 60г родзинок 30г порошку какао 0.5 ч.л. меленої кориці щіпка солі терта цедра лимона 1 склянку молока (або скільки візьме тісто) 1 ст. л. цукрової пудри. Свіжі пресовані дріжджі розчинити в половині... |
Інгредієнти: 3 склянки борошна 1 склянку води 10-15г пресованих дріжджів 1 ст.л. рослинного масла 1 ст.л. цукру 1 ч.л. солі. Для змащування: 1 яйце. Часниковий соус: 3-4 зубчики часнику 1 ст.л. рослинного масла 2 ст. л. холодної кип'яченої води. Колі мова у нас сьогодні йшла про справжній український борщ,... |
Інгредієнти: 500г борошна 40г пресованих дріжджів близько 15 склянки молока (або скільки візьме тісто) 075 склянки цукру 200г вершкового масла або маргарину 1 ч.л. без верху солі 1 склянку підготовлених і дрібно нарізаних сухофруктів лимонна цедра або ванільний цукор за смаком. Приготувати опару: розчинити дріжджі в 0,5 склянки теплого... |
Інгредієнти: 1 склянку молока (тепле) 400 гр маргарину (з морозилки) 2 яйця 1 пакетик дріжджів борошно (3-4 склянки) ок. 200 гр цукру за 100 гр горіхів і родзинок. Розведіть доржжи в склянці теплого молока зі столовою ложкою цукру і борошна, і залишіть у теплому місці на півгодини. Готові дріжджі... |
Інгредієнти: 15-20г дріжджів 1 склянку води 4 склянки (тонких) борошна 4 ст. ложки рослинного масла 2 ст. ложки цукру 05 ч. ложки солі цукор з корицею для начинки. Розмішати 15-20 г дріжджів, 1 ч. ложку цукру в 0,5 склянки теплої води. Поставити в тепле місце. Коли спіниться,додати ще 0,5... |
Інгредієнти: 4 булочки (по 20-25 г) 150 г курки 30 г печериць 10 г бульйону 5 г масла вершкового 25 г голландського соусу Зварити курку, охолодити, видалити кістки. М'якоть курки м печериці нарізати соломкою. Все прогріти у бульйоні з маслом, додати яєчно-масляний соус (голландський) і наповнити булочки, підготовлені, як... |