Рецепт приготування «булочки з сухофруктами австрійські»
Інгредієнти: - 500г борошна
- 40г пресованих дріжджів
- близько 1
- 5 склянки молока (або скільки візьме тісто)
- 0
- 75 склянки цукру
- 200г вершкового масла або маргарину
- 1 ч.л. без верху солі
- 1 склянку підготовлених і дрібно нарізаних сухофруктів
- лимонна цедра або ванільний цукор за смаком.
Приготувати опару: розчинити дріжджі в 0,5 склянки теплого молока, додавши потроху 50-60г борошна 1 ч.л. цукру, вимісити. Поставити її в тепле місце для подъема.В готову опару, всипати свежепросеянную борошно. Влити молоко, попередньо розчинивши в ньому цукор і добре збити тісто лопаткою або міксером. В вийшло еластичне тісто влити розтоплене і майже остигле масло або маргарин. Додати розпарені в невеликій кількості води, обсушені і дрібно нарізані сухофрукти (підбір складу за смаком, сіль і лимонну цедру або ванільний цукор. Тісто ще раз добре вимішати, прикрити посуд рушником, поставити в тепле місце і дати подняться.Когда тісто підніметься приблизно в половину початкового об'єму, перекласти його на вспыленную борошном обробну дошку, добре обім'яти руками і дати ще раз подойти.Из готового тіста обробити круглі булочки потрібної величини, укласти їх на змащене маслом деко і дати підійти в теплому місці. Випікати булочки в помірно нагрітій духовці, гарячими змастити розтопленим маслом або маргарином і обсипати цукровою пудрою.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 180
|