Інгредієнти: Для тіста: 2 яйця склянку сах. піску склянку кефіру склянку варення (чорна смородина чи сливи без кісточок) 1 столова ложка соди 25 склянки борошна (на три коржі). На крем: 500гр густої сметани1 склянку піску. Яйця збити зі склянкою піску, додати кефір і варення, столову ложку соди, постійно... |
Інгредієнти: 300г яблук 05 літра молока 25г пресованих дріжджів 2 ч.л. вершкового масла 3 ст.л. цукру 500г борошна 2 яйця 025 ч.л. солі 250г рослинного масла 2 ст.л. цукрової пудри з ваніліном. Ці пончики гарні прямо з пилу, з жару, тому всіх бажаючих після того, як тісто підійшло, а... |
Інгредієнти: Сир 2 пачки 1 яйце борошно 1-15 склянки 2 столові ложки меду 05 чайної ложки соди цукор по смаку 05 склянки рослинного масла. Сир натерти на дрібній тертці (перед цим сир можна заморозити), до нього вбити яйце, влити рослинне масло, всипати цукор і додати гашеный содою мед (мед... |
Інгредієнти: Для тесту: 1 склянку молока 30-40г дріжджів 1 ст.л. цукру 50-100г вершкового масла або маргарину 4 жовтки сіль-за смаком мелена кориця або інші ароматизатори за смаком 500г борошна 2 ст.л. лікеру або рому. Для начинки і смаження пончиків: 05 склянки густого варення без сиропу цукрова пудра і кориця... |
Інгредієнти: 3/4 ст. води 75 г борошна 50-60 г вершкового масла 1 ч.л. цукру 2 яйця сіль. Закип'ятити воду з додаванням олії, цукру, солі. Всипати борошно, добре вимішати, вбити яйця, перемішати тісто до гладкості. Чайною ложкою викладати в разагретое рослинне масло. За бажанням можна обсипати цукровою пудрою. ... |
Інгредієнти: 2 склянки борошна 05 склянки води сіль спеції 50 г. сиру Замісити тісто до стану рідкої сметани. Смажити коржі на олії на великому вогні. |
Інгредієнти: 500 г борошна 1/3 ч.л. солі (на 6-8 лавашів) У миску покласти борошно, пару пучок солі за смаком, заливається водою, щоб вийшло круте тісто, але місити його краще довго, потім качалкою товщиною в палець розкачати як можна тонше, покласти на прогрітий протвень, злегка посипаний борошном. В залежності від... |
Інгредієнти: 0.5 л теплого молока 100 гр. дріжджів 0.5 ч.л. солі 1.5 склянки цукру 3 яйця 250 гр. маргарину 1 кг борошна ванілін Це популярне французьке блюдо (по-нашому «рогалики») можна виконати і у нас. Нічому не дивуйтеся, дійте строго за рецептом, і Ваші близькі оцінять Вашу працю. В... |
Інгредієнти: 200 р сметани 3 столові ложки цукру пів - чайної ложки солі і води 3 яйця борошна стільки щоб вийшло м'яке тісто цукрова пудра масло топлене масло рослинне. Тісто потримати 1 годину прохолодному місці. Потім розкачати, нарізати невеликими ромбиками, в середині ромба зробити надріз і один кінець тесту... |
Інгредієнти: 4 білка 1.75 склянки цукру Білки збити в міцну піну і, продовжуючи збивати, поступово додати цукор, збити в густу масу. На протвень вистелений пергаментним папером, викласти масу столовою ложкою. Випікати при температурі 170o з прочиненими духовці 30-40 хвилин. Вийняти з духовки тістечка і дати їм охолонути протягом 20... |