Інгредієнти: Для тіста: 1 склянка цукру 3 яйця 3 столові ложки сметани 200 р. маргарину 1 чайна ложка соди гашеного в оцті 1 склянку борошна. Крем: 1/2 літра молока 6 столових ложок манки 1 склянка цукру 250 р. масла ванілін. Для глазурі: 6 столових ложок молока 6 столових ложок... |
Інгредієнти: 100 г мигдалю 400 р. цукру 10 білків 1 лимона 1 чайна ложка масла для форми 1 чайна ложка борошна. Для крему: 1 склянка вершків 30% - них 15 г желатину цукрова пудра за смаком 200 р. ананаса. Форму для випічки торта змастити вершковим маслом і посипати борошном.... |
Інгредієнти: 1 корж віденський білий 2 пачки желе - персик і полуниця упаковка ванільного крему 1 банка персиків у власному соку 1 пакет замороженої полуниці 15 л. води Ставимо кип'ятити 0,5 літра води для однієї пачки желе, одночасно збиваємо одну пачку крему в склянці холодної воді з додаванням маргарину.... |
Інгредієнти: 4 яйця (білок) 1 ст. цукру 2 ст.л. желатину 4 ст.л. кип'яченої холодної води 20 г шоколаду 20 г какао 50 г вершкового масла Желатин залити водою на 40 хв. до загустіння, тим часом: збити білки з цукром до "гоголя-моголя". Набухнувший желатин на паровій бані "розігріти до рідкого... |
Інгредієнти: 5 яєць 1 склянка борошна 1 склянку цукру. Для крему: 8 жовтків 1 склянка цукру 1 склянку молока 1 пляшка вершків 2/3 склянки цукрової пудри ванілін за смаком 1 чайна ложка желатину. Жовтки розтерти з цукром дочиста, всипати борошно, зверху покласти збиті в круту піну білки, обережно перемішати... |