Рецепт приготування «булочки армавирские»
Інгредієнти: - 1 склянку молока (тепле)
- 400 гр маргарину (з морозилки)
- 2 яйця
- 1 пакетик дріжджів
- борошно (3-4 склянки)
- ок. 200 гр цукру
- за 100 гр горіхів і родзинок.
Розведіть доржжи в склянці теплого молока зі столовою ложкою цукру і борошна, і залишіть у теплому місці на півгодини. Готові дріжджі влийте збиті яйця, потріть 350 гр маргарину на крупній тертці, і добавте 3,5 склянки борошна. Замісіть тісто має відставати від рук) і приберіть його в морозилку на 1 годину. Через годину розділіть його на дві частини. Розкачайте з однієї частини прямокутний аркуш (товщиною не більше 1 см), намастіть його розтопленим маргарином, посыпте зверху щедро цукром, дробленными горіхами і родзинками. Поверніть пласт в рулет і поріжте кільцями (шириною 5 см), одну сторону булочки умочіть в цукор, а іншою стороною ставте на змащені маслом і злегка присипаний борошном деко. Випікати 15-20 хвилин до золотистого цвета.Это дуже - дуже смачно!!! Булочки виходять незвичайно смачними навіть у недотеп і хто не дружить з тестом.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 237
|