Рецепт приготування «гарбузове бублики»
Інгредієнти: - На 12 порцій: 1кг. борошна
- 1 ст. л. солі
- 50гр. дріжджів
- 4 ст. л. рослинного масла
- 200гр. плодової м'якоти гарбуза
- 50гр. мигдальної соломки
1.Просеять борошно у велику миску. Змішати з сіллю. Злегка розігріти 600мл. води і розчинити в ній дріжджі. Додати до борошна воду з дріжджами, рослинне масло і замісити тісто. Накрити дріжджове тісто кришкою і поставити в тепле місце на 30 мин.2.Натереть на тертці плодову м'якоть гарбуза і подмесить до дріжджове тісто. Якщо потрібно, додати ще трохи муки.3.Сделать з тіста 12 куль. Зробити в середині кожного великий отвір, щоб вийшли бублики. Нагріти духовку до 200. Закип'ятити велику кількість підсоленої води і занурювати туди кожен бублик з допомогою шумівки на 1/2 мин.4.Затем викласти бублики на деко, вистелений папером для випікання, посипати мигдалем і випікати в духовці 2 хв. ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 265
|