Інгредієнти: 500 р. печива (будь-якого) 1 склянку молока 1 склянка цукру 100 р. вершкового масла. Печиво помолоти на м'ясорубці, влити в нього тепле молоко, масло, всипати цукор і добре перемішати. Покласти масу в поліетиленовий розрізаний пакет і скачати у формі ковбаски, діаметром 4 - 5 сантиметрів і засунути в... |
Інгредієнти: 330 г ванільних сухарів 1 склянку молока 1 склянка цукру 3 чайні ложки Коли-Као 150 г маргарину 1 чарка (50 мл) черрі-бренді або якогось лікеру Колу-као для обвалювання кокосова стружка для другої обвалки. Сухарі перемолоти в м'ясорубці. Молоко нагріти і всипати туди цукор, змішаний з Колою-као; варити,... |
Інгредієнти: 250 г вершкового масла 2 яйця 2 столові ложки цукру 25 столових ложок борошна 400 г конфітюру з вишні або абрикосів. Змішати компоненти для тіста, відокремити від нього приблизно 1/3. Викласти тісто на деко тонким пластом, наколоти виделкою. Зверху намазати конфітюром і посипати рештою тіста, натертого на... |
Інгредієнти: 350 р. борошна 6 яєць 6 столових ложок розтопленого масла 6 столових ложок цукру мускатний горіх лимонна цедра (2 лимона) 150 г. волоських горіхів 150 р. мигдалю 350 г. цукру. Борошно змішати з 6 жовтками, 6 столовими ложками цукру і розтопленим маслом. Додати мускатний горіх і лимонну цедру.... |
Інгредієнти: 160г ядер волоських горіхів 60г вершкового масла 05 ст. борошна вищого сорту 1 склянка цукру 2 склянки молока 4 яйця цедра 1 лимона 1 ст.л. дрібних панірувальних сухарів. Борошно просіяти, злегка спасерувати на вершковому маслі. В борошно і тонкою цівкою влити кип'ячене молоко і весь час помішувати. Додати... |
Інгредієнти: 2 білка великих яєць 100 г подрібнених мигдальних горіхів 1 склянку цукрового піску 15 ст. ложки рисукілька крапель мигдальної есенції 8 бланшированныхминдальных горіхів. Вистилати промасленим папером два великих дека. Відкласти 1 ч. ложку яєчного білка в маленькуюпосуду і збережіть її для глазурі. ... |
Інгредієнти: 1 склянку білків 1 склянка цукру 1 склянка борошна 1/2 склянки розтопленого остиглого масла 1/2 склянки родзинок 1/2 склянки рубаних горіхів 1/2 склянки інжиру цедра 1 апельсина. Збити в міцну піну білки, розміщувати з цукром. Горіхи і інжир порізати дрібними кубиками. Родзинки промити і обсушити. Змішати фрукти з... |
Інгредієнти: 0.25 кг печива 0.25 кг пряників згущене молоко 50 г.какао Взяти пряники та печиво, розкришити їх. Залити згущеним молоком, перемішати. Зробити кружечки, посипати какао. |
Інгредієнти: 200 г морозива листкового тіста 6 ст. ложок цукрової пудри вода червоний харчовий барвник 2 ст. ложки джему 05 склянки жирних вершків злегка збитихкілька крапель ванільною есенції. Розкачати тісто і розрізати але його дві смужки розміром 8х30 див. Викласти тісто на вологий противеньи випікати в духовій шафі при... |
Інгредієнти: 150 г борошна пшеничного вищого сорту 120 г картопляного борошна 14 яєць 100 г цукрової пудри (пісок треба перетворити в пудру якщо немає готової). Лимонна або апельсинова цедра ванілін. Будь-фруктовий мармелад желе або вершковий крем. добре Змішати два види борошна. Відокремити жовтки від білків. Жовтки розтерти з... |