Рецепт приготування «лососина семужного засолу»
Інгредієнти:
  • 1 кг лосося (кета
  • нерка
  • чавичі) або осетрових
  • 1 ст. ложка солі
  • 1 ст. ложка цукру
  • 1 ст. ложка горілки
  • 1 ст. ложка порубаного кропу.
Обробити тушку на філе, видалити великі реберні кістки, зняти шкуру. Все перемішати, вийде рідка кашка. Підготовлену рибу покласти вгору "м'ясом" на піднос з бортиками (дасть сік), рівномірно розподілити кашку по двом половинкам і поставити в прохолодне місце на 24 год.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 301 | Теги: рибу, покласти
Всього коментарів: 0
avatar